Chatelj bátran, de ne reklámozz! :D

2012. április 12., csütörtök

The Beauty and the Bear - 95. fejezet

95. fejezet

(Nadine szemszöge)

Elégedetten figyeltem, ahogy Rosalie és Emmett boldogan élnek a többiekkel. Éppen most érkezett meg hozzájuk Alice és Jasper. Ez még nem lesz egyszerű szituáció. Már alig győzöm kivárni, hogy Jazz hogyan fog reagálni a félvérek illatára. Renesmee illata nem zavarta, de akkor már bőven volt tapasztalata Bella mellett. Így nem volt meglepő, hogy nem volt gond, de most még nagyon kezdő, és bár a félvérek illata nem annyira csábító, mint az embereké, de azért, hogyha valaki szomjas, akkor nagyon is jó az illatuk.
-         Mit csinálsz, Nadine? – jelent meg mellettem Nathan.
-         Csak egy kicsit meglesem, hogy mi történik odalent – mosolyodtam el.
-         Igen, én is láttam, hogy most érkezett meg Alice és Jasper – vágta rá azonnal.
-         Hm… szóval nem csak én kísérem figyelemmel az odalenti helyzetet – mondtam nevetve.
-         Még szép, hogy figyelem őket, hiszen Rose a barátunk, és a kisfiúnkat hordta a szíve alatt, így azt hiszem, hogy nem megdöbbentő, ha érdekel a sorsuk alakulása – ölelt át kedvesen.
-         Na és Kathy hogy van? – kérdeztem kíváncsian.
-         Nagyszerűen, boldog, hiszen visszakapta a testvérét – mondta szerelmem határozottan.
-         Na és mi a helyzet Gabriellel? – kérdeztem kíváncsian. – Mármint az égivel – fűztem még hozzá gyorsan. – Továbbra is makacsul tartja magát ahhoz, hogy távol tartja magát Kathy-től?
-         Ami azt illeti, ezt határozottan ellenzi továbbra is – mondta komolyan. – Téged is arra kér, hogy tartsd a szádat. Tudja, hogy nagyon nehezedre esik, de ez az ő élete. Az ő döntése – mondta Nathan ellentmondást nem tűrve.
-         Nyugi, megígértem mindhárom éginek, hogy nem szólok egy szót sem Kathy-nek erről az egészről. Bár továbbra sem értek egyet azzal, hogy Gabriel csak szenved ebben a helyzetben, de az ő döntése – mondtam komolyan.
-         Helyes, nekem ennyi éppen elég is. Gabriel tudja, hogy égi vezetőként nem lehet szerelme, mert a lány egész létezése során Lucifer céltáblája lenne, és Gabriel nem tudna foglalkozni a világ ügyeivel, hogyha Kathy miatt kellene aggódnia minden percben. Hidd el, hogy helyesen dönt, még akkor is, hogyha ez most nehéz neki – kelt Gabriel védelmére Nathan.
-         Elismerem, hogy van igazság abban, amit mondasz, és amit Gabriel hisz és érez, de akkor is szomorú, hogy nem éli rendesen az életét. Mármint, mindenkinek joga van a boldogsághoz – mondta kissé szomorúan.
-         Valóban mindenkinek joga van hozzá, de Gabriel attól a tudattól is boldog, hogy Kathy jelenleg tökéletesen jól van, és mindent elkövet, hogy a testvére szívében a bosszú leghalványabb emlékét is elhalványítsa.
-         Ami azt illeti, szerintem Kathy is táplál gyengéd érzelmeket Gabriel felé, még ha nem is tudja, hogy valaha egymáséi voltak – mondtam határozottan. – Várjunk csak, Kathy és Gabriel vajon tényleg? – gondolkodtam el.
-         Nem hiszem – rázta meg a fejét Nathan.
-         Na és te honnan vagy ilyen biztos benne? – kérdeztem vissza kíváncsian.
-         Kathy soha nem beszél ilyesmiről, és nem is gondol rá szerintem, hiszen akkor annak lennének jelei – mondta kedvesem határozottan.
-         Hát, nem tudom. Hiszen Kathy elvileg nem is emlékezhetne rá, ha meg is történt az eggyé válásuk – vetettem ellent.
-         Oh, ez jogos – vágta rá szerelmem azonnal. – Gondolom Gabrielt nem kéne megkérdeznünk erről – fűzte hozzá pimasz vigyorral az arcán.
-         Nos, ami azt illeti, tényleg nem kéne firtatni a dolgot – biccentettem rá. – Inkább figyeljük még egy kicsit a rosszcsontokat – kuncogtam fel.
-         Na már megint mit csinált a kisfiúnk? – kérdezte Nathan a szemeit forgatva.
-         Csak olyasmit, amit Emmettől tanult – mondtam nevetve.
-         Miért van olyan érzésem, hogy Anne volt a célkeresztben? – kérdezte szerelmem.
-         Talán azért, mert előszeretettel kötekedik az ikertestvérével – állapította meg vigyorogva. – Az a múltkori alkalom nagyon gonosz volt, amikor Anne belezuhant abba a méretes gödörbe, és csupa kosz lett. Gabriel pedig próbálta elhitetni a húgával, hogy semmi köze hozzá.
-         Igen, hihető is volt, hiszen Anne egy hatalmas matracra zuhant rá, ami nyilván magától került oda a gödör aljára, hogy nehogy megüsse magát – kuncogtam fel. – Vajon akkor is ilyen rosszcsont lett volna belőle, hogyha mi vagyunk a szülei? Mármint, hogyha mi neveltük volna fel? – kérdeztem kíváncsian.
-         Nem tudom, ez egy nagyon jó kérdés – gondolkodott el Nathan. – Hát az egyszer biztos, hogy nem lett volna jó kisfiú, de talán ennyire nem lett volna kreatív a hölgyekkel.
-         Hát ezt nagyon remélem – bólintottam rá. – Az akkori hölgyek egy kicsit nehezebben viselték volna az efféle tréfákat – mondtam komolyan. Az akkori lányok már attól is kiakadtak, hogyha meghúzták a copfjukat.
-         Na és ha én meghúzom a copfod? – rántotta meg finoman az egyik tincsemet.
-         Ezért még megkapod a magadét – ugrottam a hátára egy határozott mozdulattal. Majd az ágyra taszítottam, és egy szempillantás alatt az ágyrácshoz kötöztem a kezeit.
-         Ajaj, csak nem játszani szeretnél egy kicsit? Ilyen játékot még nem játszottunk – nézett rám villámló szemekkel.
-         Csak nem tetszik a helyzet? – kérdeztem pajkosan.
-         Ami azt illeti, nagyon is tetszik. Még belegondolni is izgató, hogy mi mindent tehetsz így velem – nyalta meg a száját.
-         Nathan, ne legyél ilyen kis perverz – csaptam finoman a mellkasára.
-         Hé, nem éppen ilyen elbánást várnék tőled. Ennél sokkal, de sokkal kellemesebb kínzásokra gondoltam, amikor hagytam, hogy idekötözz – mondta lelkesen.
-         Mondjuk valami ilyesmire – simítottam végig a férfiasságán gátlástalanul.
-         Igen, például ez egy tökéletes mozdulat – nyögött fel.
-         Vagy talán, ehhez hasonló dolgokra gondoltál? – haraptam bele finoman a nyakába.
-         Egyre jobban alakul ez a kikötözés – mondta elfúlóan.
-         Na és ez csak a kezdet – villantak meg a szemeim.
-         Alig várom a folytatást – húzódott kedvesem szája kaján vigyorba.
-         Na és ki mondta, hogy lesz folytatás? Most azt is megtehetném, hogy itt hagylak az ágyon, és megyek a dolgomra – mondta gonoszan.
-         Arra te nem lennél képes, Nadine – rázta meg a fejét Nathan.
-         Na és mi van, ha mégis? – kérdeztem vissza.
-         Akkor kiszabadulok, de ha megtalállak, akkor lesz nemulass – mondta kissé fenyegetően.
-         Jaj, tudod, hogy csak vicceltem – kuncogtam fel – Nem tennék veled olyat, hogy nem foglalkozok a vágyaiddal – búgtam a fülébe.
-         Helyes, ezt szerettem volna hallani – bólintott rá elégedetten. Majd egy szempillantás alatt maga alá fordított, és szorosan hozzám simult.
-         Hé, te csaltál – róttam meg mosolyogva.
-         Arról nem volt szó, hogy nem szabadulhatok ki. Hiszen mindig is ügyes szemfényvesztő voltam. Ezért nem is meglepő, hogy gyorsan kiszabadítottam a kezeimet. Most viszont – kötözte az ágyhoz villámgyorsan az én kezeimet.
-         Ügyes trükk, nagyon ügyes – ismertem el.
-         Még szép. Csak arra vártam, hogy kedvet kapj te is a játékokhoz – mondta lelkesen.
-         Csak szólnod kellett volna, és már régóta játszhatnánk ilyeneket – kacsintottam rá.
-         Nos, most, hogy zöld utat adtál a játéknak, azt hiszem, hogy előállok majd az ötleteimmel – kacsintott rám. Majd ajkaival azonnal az én ajkaimra tapadt…

(Rosalie szemszöge)

Miután alaposan megtörölköztünk, és megszárítottuk a hajunkat, Anne és én gyorsan felöltöztünk, és már siettünk is lefele, mert már nagyon kíváncsiak voltunk mindketten az újdonsült családtagjainkra. Amikor leértünk a nappaliba Alice azonnal széles vigyorral fogadott minket. Míg Jasper inkább megfeszült, és visszatartotta a lélegzetét.
-         Ne aggódj, Jasper, nem fogod bántani őt – simított végig Alice a karján. – Csak lassan, nyugodtan vegyél levegőt, és nem lesz semmi baj. Szokd az illatát. Hamarosan már észre sem fogod venni, hogy nem teljes vámpír – mondta nyugtatóan. Majd visszafordult felénk. – Sziasztok, én Alice vagyok – mondta lelkesen.
-         Én pedig Rosalie, és a kishölgy pedig Anne – simítottam végig kislányom gyönyörű tincsein.
-         Nagyon örülök, hogy végre megismerhetlek benneteket – nyomott puszit az arcomra Alice. Majd Anne-nek is adott egy gyengéd puszit. – Ne félj tőlünk. Jasper is nagyon kedves, és szereti a gyerekeket, csak most még bizonytalan.
-         Nem én vagyok itt az egyetlen, ahogy látom – mutatott felém Jazz. – Neked sem régen váltottak az íriszeid pirosról borostyánra – állapította meg.
-         Azért már egy ideje ilyen, csak lassú a folyamat – vágtam rá.
-         Ezt sajnos el kell ismernem – szusszantotta Jasper. – Ha még csak lassú lenne, de nehéz is – nyelt egy nagyot.
-         Hozzá lehet szokni – rántottam meg a vállam. – Egyszer neked is tökéletesen fog menni – mosolyogtam rá biztatóan.
-         Bár már ott tartanánk – sóhajtott fel. – Még a városba sem tudok bemenni Alice-szel anélkül, hogy ne akarnék megenni néhány embert.
-         Csak még egy kis idő, és nem lesznek ilyen gondok – legyintettem. – Utána már azon fogsz szurkolni, hogy ne kelljen neked is bemenni a városba vele vásárolni.
-         Hé, ilyet még csak hallani sem akarok – csípett Alice a karomba játékosan.
-         Nyugi, csak vicceltem – nevettem fel hangosan.
-         Ez egyáltalán nem volt vicces, én divatguru leszek, illetve már vagyok is. Nehogy azt hidd, hogy ebben bármi, vagy bárki is megakadályozhat – mondta felhúzott orral.
-         Nyugi, nehogy túlságosan felpörögj – vigyorogtam rá.
-         Mi ez a jókedv, fiatalok? – kérdezte Emmett, miközben a fiúnkkal a karjában jött lefelé a lépcsőn.
-         Csak Rose éppen vicces kedvében van – állapította meg Edward.
-         Az jó, ha az én kis tigrisemnek jókedve van, akkor minden rendben – kacsintott rám Emmett.
-         Jaj, apu – pirult el Anne azonnal.
-         Ez jó beszólás volt, apu – mondta elégedetten Gabriel.
-         Köszi, fiam, te legalább értékeled apád humorát – dobta fel a fiúnkat. Majd el is kapta. Gabriel imádta ezt a játékot. Engem viszont a szívroham kerülgetett tőle. Tudtam, hogy nem valószínű, de akkor is féltem, hogy véletlenül elterelődik a figyelme, és nem kapja el valamiért.
-         Tudjátok, hogy ezt nem szeretem – mondtam halkan.
-         Bocsánat – nézett rám Emmett bocsánatkérően.
-         Semmi gond, csak ne csináljátok – mondtam mosolyogva.
-         Mehetünk vásárolni? – kérdezte Anne lelkesen. – A nagyi már át is öltözött – mutatott a lépcső felé, ahonnan Esme jött le egy kényelmes ruhában.
-         Én inkább vadászni megyek – mondta Jasper azonnal. – Biztonságosabb lenne. Kettőtök illata már meglehetősen csábító.
-         Akkor már mehetünk is – lépett elő Edward. – Emmett velünk tartasz a biztonság kedvéért? Jasper még nem biztos magában. Nem lenne jó, ha turista járna az erdőben, és egyedül lennék vele, mert nem biztos, hogy egyedül vissza tudom fogni, hogyha baj van.
-         Apu megígérte, hogy velünk jön – mondta Anne panaszosan.
-         Tudom, kicsim – térdelt le elé Edward. – Csak az a helyzet, hogy apának most segíteni kellene nekem, hogy biztosan ne legyen semmi baj. Vadászat után pedig azonnal indulna utánatok. Szerintem gyorsan beér titeket – magyarázta neki kedvesen.
-         Megígéred, hogy azonnal utánunk küldöd, ahogy visszaértetek? – nézett a nagybátyjára, miközben kinyújtotta a pici mutatóujját is felé.
-         Igen, ne aggódj, esküszöm, hogy azonnal utánatok küldöm, amint visszaértünk – ígérte meg Edward.
-         Apu, te is megígéred nekem, hogy utánunk jössz? Azt mondtad, hogy veszel nekem egy új ruhát, táskát, cipőt, és még hajpántot is – nézett kislányunk komolyan az apukájára.
-         Ne aggódj, úgy lesz minden, ahogy megígértem – termett előtte Emmett. Majd finoman magához ölelte.
-         Rendben, akkor induljatok, és mi is indulhatunk – adta ki az utasítást a kis diktátor. Azt hiszem, hogy Alice-szel nagyon is egy hullámhosszon lesznek. Talán még annál is jobban, mint ahogy velem szoktak.
-         Helyes, szerintem is menjünk. Már alig várom, hogy láthassam az itteni boltokat. Vajon milyenek a butikok? Sok helyet ismersz? Mármint olyan helyeket, ahol csinos ruhákat, és szexi fehérneműket lehet vásárolni? – kérdezte Alice izgatottan.
-         Alice, ő még kislány – suttogtam halkan.
-         Mi az, hogy szexi? – pillogott fel rám kislányunk ártatlanul.
-         Upsz, bocsi – harapott az ajkába Alice.
-         Semmi baj – legyintettem. – Tudod a szexi, az nagylányosan csinos – magyaráztam el neki.
-         Oh, tehát olyasmi, mint amilyen hálóingben aludni szoktál? – csillantak fel kislányunk szemei.
-         Igen, mindenképpen ahhoz hasonlítható a helyzet – biccentettem rá.
-         Akkor már értem. Ez esetben biztosan vannak olyan boltok is, Alice – mondta komolyan Anne. – A terv a következő – kezdett bele lelkesen. – Először elmegyünk azokba a boltokba, ahol ti tudtok vásárolni anyával, és a végére hagyjuk az én boltjaimat, mert akkor apu is utolér minket biztosan.
-         Ez egy nagyon jó terv, drágám – mosolygott rá Esme. – Viszont még szeretnék egy helyre bemenni, hogyha nem gond.
-         Dehogy gond, nagyi. Na és hova szeretnél még bemenni? – kérdezte kíváncsian.
-         Szeretnék betérni a süteménykellékes boltba, hogy vásároljak egy új tortaformát. Elvileg meghozták a maciformájú tortaformát, amit rendeltem néhány hete – mondta Esme boldogan. Már nagyon várta ezt a sütiformát, mert mindkét gyermek imádja a macikat, és ezt a nagymamájuk nagyon is jól tudja.
-         De jó, holnap sütünk bele sütit? Én pedig majd kidíszítem – kezdett el Anne ugrálni örömében. Néha kitör belőle a túlzott lelkesedés, de ezt egyáltalán nem bánom. Annyira életvidám és boldog mindkét gyermekünk, hogy már csak rájuk nézni is boldogság.
-         Mi lenne, ha én is majd utánatok mennék? – próbálkozott be Gabriel.
-         Felőlem rendben, de akkor lemaradsz a cukrászdáról, mert az lesz az utunk első állomása – mondtam neki komolyan.
-         Meggondoltam magam, inkább veletek megyek – nyelt egy nagyot Gabriel.
-         Rendben van, akkor már indulhatunk is – csapta össze Alice a kezeit. Amitől mindenkiből kuncogás tőrt ki. Tényleg igazi kis diktátor, de ezt azt hiszem, hogy senki sem bánja, mert üde színfoltot hoz a családunkba…


4 megjegyzés:

  1. Annyira aranyos ebben a történetben is mindenki! Alicet annyira, de annyira bírom! Most nem húzom hosszúra. Nagyon jü kis fejezet lett!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon nagyon jó tetszik ahogy Alice beilleszkedett a családba bár még jaspernek nehéz de ugyan akkor Rose együtt tud vele érezni:))
    Imádtam az egészet. Nadinék pedig igazán izgalmas életet élnek.. talán jobb h Gabriel nem mondja el Kathynek a dolgot!!!
    Jó ahogy változnak kicsit a helyzetek és az alapgondolat is igazán jó!!
    Jaj de jó lesz majd ha Bells is jön de h mi lesz akkor hajjaj...
    :)))
    Melinda

    VálaszTörlés
  3. Szia
    Gina vagyok ez megint remek lett. Igaz a kilakoltatós részt régen nagyon imádtam na meg Edy hozzá tartozó jogos durciját. Ez itt nem volt olyan kemény mert nem került sor a kilakoltatásra de a kis dúli fúlit így is lehetett érezni. Na nem mintha Alicére olyan nagyon haragudni lehetne, egy olyan békebíróval az oldalán mint Esme. Már most sajnálom Jazt nem is tudja milyen boldognak kellene lenni hogy bizonyos okok miatt nem vásárolhat egész nap a plázában. Kíváncsian várom mi lesz most.
    Pusza Gina

    VálaszTörlés
  4. Szia Aileen!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D
    Puszi

    Szia Melinda!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett. Hamarosan hozom a folytatást. Remélem, hogy az is tetszeni fog :D
    Puszi

    Szia Gina!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :d Igyekszem a folytatással. Igen, a kilakóltatós részt én is nagyon szeretem :D Igyekszem a folytatással :D
    Puszi

    VálaszTörlés