Chatelj bátran, de ne reklámozz! :D

2010. június 8., kedd

EMMETT/ROSALIE FIC!

Sziasztok!

Sokat gondolkoztam a Rosalie/Emmett ficemen, és két lehetőség közül választhattok. Azt fogom írni, amelyiket inkább szeretnétek.

Szóval vagy Rosalie és Emmett történetét írom meg, ahogy szerintem Meyer elképzelte, vagy van egy saját ötletem, amint mindjárt fel is vázolok!

Tehát, a saját ötlet:

A sors angyala figyeli Rosalie-t, aki az idő múlásával egyre jobbá, és önzetlenebbé válik, ezért jutalmat ajánl neki. Mégpedig azt, hogy megmutatja neki az életének alternatív alakulási lehetőségeit, még a vámpírrá válása előttről, és az átváltozása utánról is. Természetesen Emmett helyet kap a történetben ugyanolyan mértékben, mint ahogy Rosalile is. Tulajdonképpen ez is egy egyértelműen Emmett/Rosalie fic. Csak ha ezt választjátok, akkor teljes mértékben a fantáziámra bízzátok a dolgok alakulását. Sok váratlan helyzettel és lehetőséggel fog alakulni a történet, és nem garantálok semmit, csak azt, hogy izgulni fogtok.

Tehát a megjegyzések döntenek. Mindenki, aki szeretne szavazni, hogy melyik ficet akarja olvasni, az írjon egy hsz-t, én pedig pénteken este tíz órakor lezárom a kérdést, és össze fogom számolni, hogy melyiket hányan szeretnétek, és amelyik több voksot kapott, azt a történetet fogom elkezdeni megvalósítani.

Puszi, Drusilla



5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én nagyon kíváncsi lennék a saját elképzelésedre, nagyon ígéretesnek hangzik. Nekem ez tetszik jobban, de bárhogy alakul, biztosan olvasni fogom :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. szia!

    én is a sajátra szavazok, mert eddig is nagyon tetszettek a saját fantáziádra alapozott írásaid!

    puszi: Évi

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Jól hangzik a saját ötleted, de igazából nekem mindegy, így is úgy is biztos nagyon jó lesz.

    VálaszTörlés
  4. Uhh... Hát igazából nem tudom... Szerintem a saját ötletet csind!!

    VálaszTörlés
  5. Szia

    Mivel nagyon jó képzelőerővel vagy megáldva így én a saját ötletre szavazok. Esetleg érintőlegesen benne lehetne az eredeti sztori a családról írt sztoridban. :-)

    VálaszTörlés