Chatelj bátran, de ne reklámozz! :D

2010. június 27., vasárnap

Bocsi :(

Sziasztok Kedves Olvasóim!

Szánom bánom bűneimet, de sajnos csak holnap (hétfőn este) tudok frisset hozni Nektek, mert apukámnak szülinapja volt a hétvégén, ma meg találkozóra megyek, így sajnos nem leszek kész :( Tényleg nagyon sajnálom, viszont holnap cserébe addig írok, hogy meglesz a Rosalie14-nek ígért dupla fejezet, amit igyekszem minél hamarabb feltenni :) Remélem, hogy ez nyújt egy kis vigaszt.

Addig is kaptok egy cseppnyi ízelítőt:

(Rosalie szemszög)

"- A puncsa, asszonyom – lépett mellém Royce. Én pedig reflexszerűen összerezzentem, amikor az egyik kezét a derekamra csúsztatta, míg a másikkal a kezembe adta az italt. – Tettem bele egy kis rumot még, hogy ne legyél feszült néhány óra múlva – csókolt bele a nyakamba.


Engem pedig egy szempillantás alatt kirázott a hideg. Én nem leszek képes hagyni, hogy hozzám érjen, akár csak egy ujjal is. Ez egy rossz alternatív valóság, én erre alkalmatlan vagyok. Nem akarok, és nem is tudok annak a férfinak a felesége lenni, aki akkor megalázott, meggyalázott, és ott hagyott a sorsomra.

- Köszönöm – nyögtem ki végül. Azért nem túl megnyugtató, hogy le akart itatni a nászéjszakánk előtt. Bár lehet, hogy tényleg csak jót akart nekem. Végül is, ha nem vagyok magamnál, akkor kevésbé szörnyű az élmény."

Na, remélem, hogy felcsigáztalak Titeket egy kicsit az ízelítővel! Holnap jön a friss, ígérem, hogy igyekezni fogok :)

Puszi, Drusilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése