Chatelj bátran, de ne reklámozz! :D

2011. április 6., szerda

The Beauty and the Bear - 43. fejezet

43. fejezet

(Rosalie szemszöge)

Elalvásom után a már jól megszokott forgatókönyv szerint zajlott minden. Először Nathan szobájában találtam magam, ahol azonnal megjelent a korábban említett személy is. Azután pedig feltűnt Nadine is mellettem.
-         Sziasztok – mosolyogtam rájuk.
-         Szia – vigyorodtak el. – Nathannal megegyeztünk – kezdett bele Nadine. – Na és úgy határoztunk, vagyis ő is beleegyezett, hogy a nászutadat nem zavarjuk meg az éjszakai látogatásainkkal, hanem inkább majd utána bepótoljuk az elmaradt utazásokat. Mit gondolsz?
-         Komolyan megtehetitek ezt? – csillantak fel a szemeim. – Mármint nem fogtok szorulni emiatt odafent? – kérdeztem aggódva.
-         Egyáltalán nem, belefér az időnkbe, és mindketten szeretnénk, hogyha jól éreznéd magad – lelkesedett Nadine. – A lényeg, hogy kihasználd a szép pillanatokat.
-         Ez csodálatos, köszönöm – ugrottam a nyakukba. Végre valahol tényleg élvezhetem Emmett jelenlétét megszakítások nélkül, már alig várom, hogy elmenjünk a nászutunkra, ami nem tudom, hogy hol lesz, és pontosan mikor, de nem is számít csak az, hogy kettesben leszünk. Csak mi ketten, és most még az álmok sem fognak fárasztani engem. Ez egyszerűen csodálatos.
-         Nagyon szívesen – mosolygott rám Nathan. – Most azonban itt az ideje, hogy induljunk – nyújtotta felém a kezét, amit én boldogan elfogadtam.
Egy szempillantás múlva pedig egy napsütötte, barátságos kis teraszon találtam magam. Egy kerti széken Bella ücsörgött, és éppen levelet írt valakinek. Gyorsan odasomfordáltam, hogy vajon kinek ír, de csalódottan kellett tudomásul vennem, hogy az egyik levél az édesapjának, míg a másik levél Jacobnak szól. A mi családunknak egyetlen egy sort sem írt? Ez már itt a kis római rezidenciája lehet, mert a nap túlságosan szikrázó, és az ég tökéletesen felhőtlen.
-         Ez Róma? – fordultam útitársaim felé kíváncsian.
-         Igen, ez Róma – biccentettek mindketten.
-         Hm… sosem jártam még itt, pedig tényleg gyönyörű, amint látom. Kár, hogy nem túl esős város, mert ha az lenne, akkor boldogan ide is költöznék. Mindenhol tökéletes, méregzöld fű borítja a tájat, amíg a szem ellát, ráadásul mindig is vonzott engem a mediterrán stílus. Egyszerűen imádom ezeket az egyszerűségében tökéletes házakat, és kövezett utcákat. Egyszer el kéne jutnom nekem is Rómába – sóhajtottam fel.
-         Koncentrálunk, tudod – szólt rám Nathan. – Na és nem a városra, hanem a történésre.
-         Igen, tudom – ráztam meg magam. Mostanában tényleg hajlamos vagyok kissé elkalandozni, pedig ez igazán nem jellemző rám.
-         Van ott nagyjából kétszáz levél, amit csak elkezdett írni, aztán pedig mindig összegyűrte őket. Na és vannak még ezen kívül egyéb dolgok is ott a földön – bökött egy hatalmas kupac felé Nathan.
Én pedig kíváncsian sétáltam oda, hátha megtudok valamit az egész helyzetből. Az első, amit megláttam egyértelműen Alice számára lett címezve, de össze is lett tépázva. A második Edwardnak készült, de ez még durvábban össze lett tépve, aztán volt még egy itt Esmének, jó pár Charlie és Jacob számára. A többi papír-fecni viszont nem levél volt, hanem kitépett újságcikkek. Állattámadások, szétmarcangolt holttestek, és a helyek, ahol felbukkantak. Mintha keresné a lehetséges vámpírtámadások helyszínét. Viszont, ha meg akarja öletni magát, akkor annak vannak sokkal, de sokkal kifinomultabb formái is. Amilyen Bella szerencsére, még csak nem is kell nagyon törnie magát ahhoz, hogy rávesse magát egy vámpír egy sötét éjszakán. Annyira butus ez a lány. Alice ezt nem fogja hagyni. Kizárt dolog, hogy ez a legjobb barátnője csak tétlenül végignézze. Nem fogja hagyni, hogy ostobaságot csináljon és eldobja magától az életet. Azt az életet, amit velük is élhetne, a családjával.
-         Bárcsak minden másképpen alakult volna – sóhajtott fel Bella. Majd egyik kezét a lapos hasára simította. – Vajon milyen lettél volna? Gondolatolvasó, mint az apukád? Vagy lett volna valami pajzsod, mint anyukádnak? Esetleg mindkét képességet megkaptad volna? Kisfiú, vagy kislány lettél volna? Már gömbölyödne a pocakom, hogyha nem téptek volna ki a testemből. Boldognak kellene lennünk, ahogy azt mindig is megálmodtam, de mégsem sikerült megvalósítanom. Edward, én, és egy icipici apróság, aki belőlünk származik. Igazi kis csoda lettél volna. Az én személyes kis csodám. Bár megszülethettél volna. Tudom, hogy szerettél volna engem, ahogy én is téged. Hogyan léphetnék túl rajtad valaha is? Az képtelenség. Hiszen te egy pici kis lény voltál. Tudom, hogy nem voltál gonosz, mint ahogy azt a család többi része hitte. Te egy kis angyal vagy. Ebben egészen biztos vagyok – simogatta a hasát szüntelenül. – Én pedig be fogom bizonyítani, hogy egy kis angyalt gyilkoltak meg, ahelyett, hogy szerettek volna téged minden egyes légvételükkel. Ne félj, meg fogják tudni, hogy mekkorát tévedtek, amikor egy ujjal is képesek voltak hozzád érni.
-         Öhm… megtébolyodott? – húztam fel a szemöldököm. Leginkább egy őrülthöz volt illő ez a kis monológ, amit előadott.
-         Hát, vannak percek, amikor nincs teljesen magánál, de ez sajnos érthető, hiszen meglehetősen nagy sokkok érték az elmúlt időszakban. Nem mondanám rá, hogy őrült, inkább csak a sok traumától vannak kényszerképzetei néha. Mint például az, hogy a kisbaba, aki valaha a hasában volt még hallja őt, és tudja, hogy szereti.
-         Renesmee odafent van a mennyben? – kérdeztem kíváncsian.
-         Nem, Nessie most egy olyan helyen van, amit úgy nevezünk, hogy váró. A váró egy hasonló szoba, mint amilyen az enyém, és csupán arra szolgál, hogy a még el nem döntött sorsú lények ott várhassanak. Onnan vagy a mennybe kerülnek, vagy visszatérnek a földre. Ez a két lehetőség áll fenn. Nem egyszerű a képlet, de Nessie is egyelőre egy ilyen váróban van, mert még nincs végleg eldöntve a sorsa.
-         Anne is a váróban van? – kérdeztem kíváncsian. Ha a kislányom a váróban van, akkor az azt jelenti, hogy talán…
-         Nem, Anne már kijött a váróból – simított végig a hasamon Nadine. – Kicsit más lesz, mint amilyen az előző lehetőségedben volt, de ettől függetlenül ő még Anne lesz. Ugyanaz a tüneményes kislány, akit már az előző alkalommal is imádtál, csak most egészséges lesz, és Emmett lesz az édesapja.
-         Ez csodálatos – hullt le egy könnycsepp a szememből. Hát visszakaphatom a kislányomat. Az én gyönyörű kis tündérkémet. – Anne, megtartom a nevét – mosolyodtam el.
-         Hölgyeim, ez valóban csodálatos, de térjünk vissza egy kicsit Bellához még, hogyha megoldható – szólt ránk Nathan.
-         Bocsánat – néztünk rá Nadine-nal együtt. – Nem fordul elő többet – néztem Nathanre ártatlanul. Csak elgondolkoztatott ez a váró dolog. – Nessie a váróban van? – haraptam az ajkamba. Akkor még van remény, nem igaz?
-         Az, hogy Nessie még a váróban van, még nem elég konkrét. Ez csupán azt jelenti, hogy Bellának lesz kisbabája, viszont az nincs eleve elrendelve, hogy kitől és mikor fog megfoganni. Nem tudhatod, hogy hogyan fog megtörténni, és kivel – magyarázta Nathan.
-         Nem tetszik ez a hogyan és kivel szóhasználat – borzongtam meg. Semmi jót nem ígérnek a rébuszok, ezt azt hiszem, hogy talán én tudom a legjobban.
-         Ha ez némiképp megnyugtat, akkor megnyugtathatlak, hogy a gyermek nem erőszakkal fog foganni.
-         Igen, köszönöm. Ez a tény határozottan megnyugtat – sóhajtottam fel.
Nem kívánnám azt senkinek sem, ami velem történt, de hogy még gyermek is szülessen belőle, azt pláne nem. Nem mintha a magzat lenne a hibás, de felmerül a kérdés, hogy képes lenne-e Bella akkor is odaadóan szeretni a gyermekét. Viszont, hogyha nem erőszakkal fog foganni, akkor csakis Edward lehet az apja, hiszen Isabella nem egy csapongó természet. Szerintem nem igen találna másik szerelmet, hiszen ő és Edward egymásnak vannak teremtve. Ergo, nem valószínű, hogy bárki mással is összejönne valaha. Habár, az olasz macsók nagyon is jó, illetve rossz hírben állnak világszerte, így ki tudja. Nem, Nessie nem lehet halandó ember. Ő túlságosan is különleges. Edward gyermeke lesz, ahogy annak lennie kell.
-         Vajon mit kéne ma csinálnom? A munkám csak este kezdődik, mivel a bár kilenc előtt ki sem nyit. Azt hiszem, hogy lemegyek a piacra és veszek ezt-azt – állt fel Bella fáradtan. – Mikor is ettem utoljára? Tegnap, vagy tegnapelőtt? – kapaszkodott meg az asztal sarkában.
Rosszul nézett ki, nagyon rosszul. A teste teljesen lesoványodott, az arca beesett volt. Csak árnyéka volt önmagának. Még akkor is jobban nézett ki egy fokkal, miután elhagytuk, és Edward miatt visszatértünk. Habár, akkor Jacob valamilyen szinten tartotta benne a lelket, de akkor is, nem hagyhatja így el magát. Legalább Charlie miatt élnie kellene az életét. Lefogadom, hogy megtiltotta az apukájának, hogy Renee bármit is megtudjon erről az egész helyzetről. Felvette a táskáját, majd egy kis szatyrot, és gyalogosan indult el a piac felé. Örömmel nézelődtem a város szépségei között, miközben néha aggódó pillantásokat vetettem Bellára, aki csak slattyogott, majd amikor a piacra ért automatikus mozdulattal dobott a szatyrába néhány almát, kifizette, majd bandukolt is hazafelé. Megmosott egy almát, amit elrágcsált, nem túl nagy kedvvel, majd letusolt, és átöltözött. A ruhája nem éppen a tőle megszokott viselet volt. Egy tűzvörös miniszoknyát viselt, és egy fekete mélyen dekoltált felsőt. Még egy kis sminket is tett fel magára, ami aztán végképp nem az ő stílusa volt. Soha nem is sminkelte magát. Hol dolgozik? Valami rossz hírű helyen? Csak nem. Habár, ha ilyen anorexiás stílust vesz fel, akkor hamar kipenderítik bármilyen munkahelyről. Kíváncsian követtem Bellát, egészen addig, amíg meg nem állt egy pub előtt, ahol a biztonsági őr mosolyogva nyitotta ki neki a hátsó ajtót. Tehát egy bárban dolgozik. Na de mit csinál itt? Nem hiszem, hogy az ő kézügyességével akár csak esélye is lehetne rá, hogy felszolgáló legyen.
-         Bella itt dolgozik? – néztem kíváncsian Nathanre.
-         Igen, ez a munkahelye – biccentett válaszként.
-         Na és mit csinál? – kerekedtek el a szemeim.
-         Nézd meg magad – termettünk az egyik asztalnál. – Nyugi, nem látnak minket, de azért így mégiscsak kényelmesebb, nem igaz?
-         De mindenképpen – dőltem el a székben. Ahhoz képest, hogy ez a lelkem a testem nélkül, nagyon is kényelmes volt leülni és pihengetni egy kicsit.
-         Jó estét, mit hozhatok? – mosolygott Bella egy párra a szomszéd asztalnál.
-         Nem mondod, hogy felszolgáló? – kerekedtek ki a szemeim. – Na ezt aztán soha nem hittem volna Belláról. Hiszen annyira ügyetlen és kétbalkezes volt mindig, most meg tálcákkal zsonglőrködik? Ez egyszerűen képtelenség. Mióta nem esik el a saját lábában?
-         Hé, ez azért gonosz volt – nézett rám Nathan rosszallóan.
-         Bocsi, de tényleg annyira ügyetlen volt mindig is – tártam szét a karom.
-         Az emberek változnak – rántotta meg a vállát Nadine.
-         Változnak, persze, de az ügyetlenség egy egészen más kérdés. Az ügyessége egyszer csak itt termett?
-         Nem, csak sokat gyakorolt, tudod Rómában az effajta állást megszerezni a legkönnyebb – válaszolta Nathan. – Egyébként egész ügyes, mármint ahhoz képest, hogy tényleg kicsit esetlen volt szegénykém az első néhány napban. Legalább hat, vagy hét garnitúra pohár látta kárát a kezdeteknek, de a lényeg, hogy sikerült beleszoknia, így jól kereső állást szerzett, amiből bőségesen meg tud élni. Nézd csak, hogy milyen ügyes – mutatott Bella felé. Nekem pedig elállt a lélegzetem. Bells egy tálcát egyensúlyozott egy kézzel, amin legalább nyolc pohár volt, miközben óvatosan végigszökdécselt az összevissza beszélgető vendégek között.
-         Ez már valami – biccentettem elismerően. Bella tényleg jól megállja a helyét az asztalok között. Ráadásul, ahogy figyeltem nagyon is sok borravalót gyűjtött össze. Nem kéne egy almán tengődnie nap, mint nap.
-         Hé, kisasszony – hallottam meg egy mély férfihangot. – Lenne szíves idejönni egy pillanatra? – intett Bellának. Aki azonnal elé sétált. A férfi pedig egy hirtelen mozdulattal lerántotta az ölébe.
-         Jézusom, ez zaklatás – pattantam fel, és meg akartam iramodni Bella felé, de Nathan elkapott és visszaültetett a helyemre.
-         Nyugalom, Rosalie, te itt csak szemlélő vagy, emlékszel? – suttogta Nathan a fülembe.
-         Na de – mutattam Bella felé, majd megláttam a férfi arcát, aki lerántotta magához. Mi a fenét keres is Félix? Miért nem Volterrában idegesíti a társait? – Hol van, Edward? Mikor jön? Hol van, Alice? Vagy akárki a családból?
-         A Cullen család békén hagyja Bellát az egyezség szerint. Alice megígérte, emlékszel? – kérdezte Nadine.
-         Na jó, megígérte, de biztosan nem gondolta komolyan – tátottam el a számat.
-         Figyeljünk az eseményekre – mutatott Nathan Bellára és Félixre.
-         Mi járatban errefelé, szépségem? – simított végig Isabella derekán. Ez határozottan undorító. Azt hiszem, hogyha képes lennék rá, akkor már régen kiadtam volna magamból a vacsorámat. Ez nem normális. Félix csak ne simogassa Bella derekát. Teljesen meghibbant? – Különös tekintettel érdekel, hogy hogyan is lehet, hogy te még ember vagy, Mrs. Cullen – fordította maga felé az arcát.
-         Mit érdekel az téged? – rántotta meg a vállát Bella. – Egyébként pedig nem Mrs. Cullen, hanem Ms. Swan.
-         Nos, engem valóban nem izgat fel, különösebben, hiszen nekem emberként is bejössz, Ms. Swan, de a Mesterek azt hiszem, hogy érdeklődve fogják hallgatni a beszámolódat arról, hogy hogyan is maradtál ember, miután hozzámentél, és a jelek szerint el is váltál a mi kedvenc Edward barátunktól – sóhajtotta Félix.
-         Én nem akartam már átváltozni – rántotta meg a vállát Bella.
-         Hm… ez roppant váratlan fordulat, hiszen eddig majd szétvetett a vágy, hogy közénk tartozz a szívszerelmed oldalán, de ez már abszolút a te gondod. Azt hiszem, hogy kénytelen leszel közénk tartozni, vagy mi leszünk kénytelenek megkóstolni téged – szagolt bele Isabella nyakába.
-         Akkor intézd el ezt a problémát itt és most, és akkor nem kell amiatt aggódnod, hogy még a végén elárulom valakinek a féltve őrzött titkotokat – forgatta meg a szemeit Bella.
-         Nocsak, téged aztán rendesen földbetiport az a Cullen gyerek. Ilyen hatást még én sem váltottam ki a nőkből, pedig én abszolút elviselhetetlen vagyok minden volterrai hölgy szerint. Szóval, mesélj, szépségem, mi a hézag köztetek? – markolta meg Isabella hátsóját, mire Bella alig hallhatóan felszisszent, de tűrte az érintést.
-         Zaklat ez az alak? – lépett melléjük egy ott dolgozó srác.
-         Vigyázz mit felelsz – motyogta a fülébe Félix.
-         Nem, csak egy régi ismerősöm, akit már nagyon régen nem láttam, és ezért beszélgettünk egy kicsit – mosolygott rá a srácra Bells.
-         Oh, értem – lazult el a srác. – Viszont szerintem térj vissza a munkádhoz, különben még a végén megkapod a magadét a főnöktől – bökött egy középkorú férfi felé. Aki történetesen bosszankodva nézte a jelenetet.
-         Köszönöm, Joey – mosolygott Bella a férfira. – Félix, megbocsátanál egy kis időre? – próbált meg felkelni, de a karok visszatartották.
-         Még nem végeztünk, cicám. Mikor végzel? – sziszegte Félix a fülébe.
-         Háromkor – vágta rá Bella. – Találkozzunk a bár előtt négykor, addigra mindent bezárok, és hazamehetünk hozzám, hogy beszéljünk – motyogta gépiesen. Majd felkelt és elsurrant a tálcával együtt a bárpult felé.
-         Hm… magadhoz invitálsz, szépségem? Még a végén jobb lesz az este, mint hittem volna – nevetett fel Félix.
-         Mindig is tudtam, hogy ez egy undorító, visszataszító, intelligenciamentes, alávaló, aljas…
-         Értjük a lényeget, azt hiszem – szakított félbe Nathan.
-         Bocsi, elragadtattam magam? – néztem rájuk bocsánatkérően.
-         Ami azt illeti, kíváncsi lettem volna, hogy választékos szidalmaidnak még mekkora sora van – állapította meg Nadine.
-         Ez most egyáltalán nem vicces. Félix meg fogja ölni – csattantam fel hisztérikusan.
-         Nem, nem fogja. Csak te hiszed ezt, úgyhogy most próbálj meg lehiggadni, és ugorjunk pár órát előrébb – mondta Nathan nyugtatóan. A következő pillanatban pedig Bella éppen kilépett az ajtón. Félix pedig azonnal elkapta.
-         Szóval, akkor hozzád? – kapta a karjaiba Isabellát. – Hol is van az pontosan?
-         Piazza Santa 11. – válaszolta készségesen.
-         Hm… kellemes környék, kevés ház, sehol egy lélek – villantak meg Félix szemei. – Már indulunk is – pillantott körül Félix, majd egy szempillantás alatt a tetőre ugrott.
-         Ezt nem igazán bírtam már Edwarddal sem – hunyta le a szemeit Bella.
-         Pedig ez a leggyorsabb és leghatékonyabb utazási módszer – állapította meg Félix. – Csak hunyd be a szemed és lazíts – fűzte még hozzá. Mi a fene? Még a végén elhiszem, hogy van egy csöppnyi agya ennek a hústoronynak.
Félix gyorsan száguldott a tetőkön keresztül. Alig két percbe telt, míg odaért Bella házához. Ahol egy elegáns mozdulattal beugrott Bellához a nyitott ablakon. Nyitva hagyta az ablakot? Ez megbolondult. Mi lett volna, ha betör valaki? Tényleg ennyire meg akar halni?
-         Takaros kis lakás – forgott körbe Félix miután Bellát egy laza mozdulattal lerakta a kanapéra. – Egész jó – ült le Isabella mellé.
-         A célnak megfelel – rántotta meg a vállát Bella.
-         Na és mi a cél?
-         A cél az, hogy egyedül lehessek, és senki ne akarja megmondani, hogy mit tegyek – sóhajtott fel.
-         Hát, szépségem, azt hiszem, hogy kénytelen leszek beleköpni a levesedbe – dörmögte Félix.
-         Ez valahogy nem lep meg – válaszolta Bells unottan. – Mikor akarsz elvonszolni Aróékhoz?
-         Jöhetsz magadtól is. Jobb szeretem, ha a hölgyek inkább a vendégeim, akiket hazaviszek – ajánlotta Félix. – Egyébként is, az enyhítő körülmény, hogyha önként velem jössz.
-         Huh, akkor gyorsan öltök meg?
-         Neked mostanában a halál a mániád? Éppen lehetőséget pedzegetnék előtted, cicám, hogy túlélj, és talán bosszút is állj a is szívszerelmeden, aki elárult téged – fordította maga felé az arcát Félix.
-         Miért lenne célom a bosszú?
-         Mert látszik rajtad. Tudom, hogy milyen egy bosszúszomjas ember – villantak meg Félix szemei. – Segíthetek elégtételt venni, ha hagyod.
-         Na ér miért segítenél nekem?
-         Mert nem rajongok a volt családodért, és mindenképpen melletted szól, hogy te is rájöttél milyen képmutató fajták. Szóval mit mondasz?
-         Nem tudom, fáradt vagyok – dőlt el a kanapén Bella.
-         Akkor aludt ki magad, és ha felkeltél megbeszéljük – bólintott a férfi.
-         Tán maradni készülsz? – döbbent meg Bella.
-         Nos, kezd hajnalodni, és itt elég sokat süt a nap, úgyhogy kénytelen leszel vendégül látni – válaszolta azonnal.
-         Hát jó, akkor érezd otthon magad – rántotta meg a vállát Bella.
-         Csábító ajánlat, de inkább nem eszlek meg idő előtt – vigyorodott el Félix.
-         Ahogy gondolod – fordult az oldalára Bella. Majd el is aludt. Most már egészen biztos vagyok benne, hogy Isabella elvesztette a józan eszét. Már csak az a kérdés, hogy mi fog kisülni ebből az egészből…    
  

10 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy nem szép dolog, de az egédzet végig röhögtem :) Nathan igazán megszokhatta volna már, hogy Rosalie és Nadine néha nem képes figyelni. Célzok itt a mai fejezetre, és arra, amikor van a Jacob Black idézem wow felsőteste (ezt nponta elismétlem az egyik barátnőmnek :)). nagyon jó lett! Lehet nem kellet volna, de Felix akcióján is nevettem. Azért ezt nem gondoltam volna, de valamiért tetszet. A New Moonban még csak kaccsintott Bellára... Most meg tapizza... Kíváncsi lennék, mi van az Edwardnak, Esmenek, és Alicenak írt levélben. Olyan jó, hogy Bellának lesz gyereke! Csak nem értem hogy... mert most vagy meghal, vagy vámpír lesz, vagy csatlakozik a Volturihoz. Szerintem átveszi Gianna szerepét... Jobb elképzelésem nincs, csak nem tudom, hogy akkor hogy jön össze Edwardhoz (egyetértek Rosalieval, más nem lehet képben, mivel már Jake nem hiszi, hogy szereti) Kiváncsi leszek... Lenne egy kérdésem...
    Hogy lehetsz olyan gonosz, hogy nem csak a La Push vámpírjánál, de még itt is húzod az idegeinket a függővégekkel? Kiváncsi leszek... vagyok... Várom a folytatást, nagyon!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon-nagyon tetszik!!! De ezt a Felix-et egy kanál vízben meg tudnám folytani!! De már az is pazarlás lenne rá. Egyáltalán mi ütött Bellába? Ennyire azért csak nem mehetett el az esze. Nem verte be valahova a fejét??? Azért remélem nem jön össze azzal a csúszómászóval. De bízom abban hogy megoldod a problémát :)
    Már csak az a kérdés: hogy bírom ki a következő hetet? Majd megoldom te meg írjad a fejiket :)
    Pux

    VálaszTörlés
  3. Ur Isten!!!
    Ez a Bella megorult!!!
    Komolyan. Felix??? Es miota akar meghalni?? De Bella azert rendesen megvaltozott. Es hogyha elviszi Aroekhoz, akkor valahogy majd megoldja, hogy Bells vampir legyen?? Mert ugy tudna csak bosszut allni Culleneken. Meg az is eszembe jutott hogy talan Felixtol lesz a gyerek. De az mar tulsagosan is rossz lenne.
    Amugy is, Bella hogy tudna bosszut allni Culleneken, vampirkent is?? Fogalmam nincs. Azt meg vegkepp nem tudom, hogy mi utott bele.
    Nagyon jo volt, tukon ulve varom a kovit!

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nem hiszem el de komolyan. Bela egyszerűen hihetetlen.Csak azt ne mond h Felix lesz az apuka vajon emgfogja őt kedvelni mi lesz?? Rose kiborulása és értetlensége érthető de mégis nem jó h Bella nem eszik és h vannak örült képzelgései h néha elmegy az esze érthető.Sajnálom őt. A várós dolog tetszett és h nem zaklatják Roset anászúton az is de vajon mi lesz?? Mi fog történni Cullenéken bosszú lesz állva? Vagy hogyan tovább??
    Melinda

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Te jó ég! Mi a fene lesz még itt! Úristen, én marhára izgulok! Ugye most nem fog felkelni?? Még ne legyen reggel, kérlek! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből az egészből kisülni. Egyszerűen el sem tudom hinni, hogy mi lesz még itt, és hogy Bella mit tervezhet. Odáig eljutottam egy agymenetemben, hogy talán egy másik olyan vámpírt akar megkeresni, aki olyan, mint amilyen az ő gyermeke lenne, de igazából másra nem tudok gondolni.
    De hogy hogyan jön ide a Volturi és Felix? Na, erről fogalmam sincs, viszont nekem bejön Felix stílusa, van benne valami fura, ami megfog, és kicsit közelebb hozza hozzám a karakterét. Jaj, érzem, hogy semmi értelmeset nem tudok hozzáfűzni, de egyszerűen nem tudok mit mondani! Annyira izgatott vagyok a kimenetele miatt a dolgoknak, hogy leállt az agyam. sistem error XDXD
    Imádtam a fejit, várom a folytatást!

    xoxo, Nocy :)

    VálaszTörlés
  6. Na, jó, Bella hivatalosan is a zárt osztályra való. Ugye nem Felixtől lesz a gyerek? Na én ki vagyok. Ez egy isteni fejezet lett, teljesen ledöbbentem. Ezek szerint Bell a halálát akarja, és Cullenék még bele se szólnának. Jesszum mari, nagyon jó lett, várom a folytatást,d nagyon! Nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz ebből még! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia
    Ez érdekes volt, bár én most kétlem, hogy Eddy lesz Bella gyerekének az apja hanem Felix. Olaszország adott mert ott sok vámpír van egy helyen. De hogy Bella képes lenne embert ölni hát érdekes dolgok fognak még itt kisülni érzem és várom, mit alakítasz. ez egyre tutibb Bella zakkant de a Cullenek is, hogy ezt így elrontották .
    puszi

    VálaszTörlés
  8. Szia! Azt hiszem mostmár illő ide is írnom pár sort mert elég sok minden történt mostanában. Ez az alternatíva nagyon is érdekesen folytatódik. Bella most komolyan gyereket akar egy másik vámpírtól? Szerintem meg akarja szülni emberként hogy megmutassa Cullenéknak hogy miről mondtak le. De pont Félixtől? Ez a Bella nem normális, de még így is meg tudom érteni. Csak Edwardnak kicsit nagy bünti. És akármennyire is egyenesbe hozod a világok szereplőinek sorsát Rosalienak akkor is vámpírként kéne végeznie mert csak úgy teljes a Cullen család. Nessienek egy olyan gyerekkor amiben nem ismeri Emmett nagybácsit??? Na jó persze ez csak az én véleményem. És van itt még valami amit már akartam mondani neked. Nem szeretném ha félre értenéd vagy bántásnak vennéd csupán egy észrevétel. Szóval már korábban észrevettem, hogy vannak bizonyos kifejezések amiket előszeretettel használsz. Például az "ajkába harap" és a "mondta határozottan". Én valószínűleg csak azért veszem észre mert van hogy 2-3 fejezetet egyben olvasok el és több fejiben többször is használod ezeket ami hosszabb távon kicsit monotonná válik a szövegben. Tényleg nem szőrszálhasogatás vagy piszkálódás, csupán jó szándékból írtam hogy szerintem ha ezekre kicsit jobban figyelsz még élvezetesebb lenne az olvasás. :) Amúgy szerintem már mondtam, hogy nagyon szeretem a stílusod és a karaktereid. Nadine az egyik legkedvesebb nekem ebben a történetben. Szóval csak így tovább! Én leginkább Nathan/Nadine kapcsolatért szurkolok. XD zitus0928

    VálaszTörlés
  9. Szia
    Gina vagyok már megint remekeltél, mint oly sokszor már a történet során. De most komolyan meg is leptél, ezzel a résszel. Igaz azt gondoltam, hogy Bella céltudatosan ment Rómába.
    De, hogy ilyen tervei vannak ez teljesen meglepet. Maga a gondolat, hogy gyermeket kar egy másik vámpírtól. Hát nem is tudom, de miből gondolta, hogy erre a legjobb hely Voltera. Őket és a nézeteiket ismerve nem itt kéne keresgélnie. Igaz itt vannak vámpírok, legalább is erről tudja biztosan, de nem biztos, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nemigazán tudok itt olyan pasira gondolni aki apának is jó lenne, már csak a törvények miatt sem.
    Viszont Félix hozzáállása tetszik, igaz kicsit fura a stílusa, de úgy néz ki érdekli Bella és ez arra enged következtetni, hogy segíteni fog neki. Úgy érzem fontos válaszútnál tartunk. Sok kérdés merült fel bennem. A nagy kérdés hogyan tovább. Bella ismét a rideg palotában, mivel nem hinném, hogy Félix csak úgy elengedné. Na és mi lesz Bella sorsa, hogy dönt Aro, élet vagy halál, na és ha élet milyen????
    Kíváncsian várom a fejleményeket, hogy merre viszed el a történet fonalát, én úgy érzem a következő 4 rész meghatározó lesz a történet alakulását illetően. Már nagyon várom. Persze igaz a gondolat, hogy e közbe mi történik a Cullen családdal.
    Nem tudom, hogy megkérdezhetem e, de nagyon érdekelne, hogy tervezed e bemutatni, esetleg pár sorban megírni az ő sorsuk alakulását is.
    Puszi Gina

    VálaszTörlés
  10. Szia Aileen!
    Örülök, hogy tetszett a fejezet :D Hát igen, a lányok már csak ilyen elkalandozósak, de ez nem baj, hiszen nekünk ilyennek kell lenni néha  Nos, hamarosan kiderül, hogy hogyan alakul tovább Bella sorsa. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű :D
    Puszi

    Szia Bree!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D Bella jelenleg elég labilis lelki állapotban van, ez magyarázza a nem éppen normális viselkedését. Igyekszem a folytival.
    Puszi

    Szia Musafan!
    Örülök, hogy tetszett a fejezet :D Nem, nem Félix lesz a gyermek apja. A bosszúról alkotott kép pedig lassacskán ki fog tisztulni, de nem árulom el a lényeget :D
    Puszi

    Szia Melinda!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett. Hamarosan ki fog derülni minden Belláról, Félixről, és mindenki másról is :D
    Puszi

    Szia Nocy!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D Még nem fog felkelni, ezt garantálhatom. Még egy-két részig aludni fog :D Nos, ami a kialakuló kapcsolatokat illeti, sok dolog fog még történni, de nem árulom el a titkokat, majd szép sorban kiderülnek :D
    Puszi

    Szia Alice656!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igyekszem a folytival. Annyit elárulok, hogy nem Félixtől lesz a gyerek 
    Puszi

    Szia Titti!
    Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett a fejezet :D Az biztos, hogy sok érdekes helyzet jön még :D Hamarosan sok minden ki fog derülni :D
    Puszi

    Szia Zitus0928!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Ami azt illeti ez egy elég bonyolult helyzet lesz Volterrában, de még sokáig el fog húzódni a végkifejlett  Igen, tudom, hogy vannak kedvenc kifejezéseim, amiket igyekszem csökkenteni, de sajnos előfordul, hogy nekem nem tűnik fel a dolog. De majd igyekszem kiküszöbölni.
    Puszi
    Szia Gina!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Bella egyébként sosem mondta, hogy gyermeket akar egy másik vámpírtól. Az viszont egészen biztos, hogy sok dolog vár még rá Volterrában, és válaszút is lesz bőven :D Bár éppen ettől izgalmas a történet.
    Puszi

    VálaszTörlés