Chatelj bátran, de ne reklámozz! :D

2011. január 22., szombat

KAMPÁNY!




Aki elkezd egy sztorit fejezze is be. Ha valaki három hónapon túl nem frissíti a blogját, azt törlöm a linklistámból!

Drusilla



6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Csatlakozom Hozzád!
    Sokan vannak, akik abbahagyják, pedig olyan érdekes, amit csinálnak:/

    Ui.: Örülök, hogy Neked is a szenvedélyed(L)

    OneGirl

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Én csak azért nem frissítek,mert senkit nem érdekel a törim!Szerintem érdekes,bár ki tudja!Pedig annyiszor kértem,h legalább egy szót írjanak de semmi,akkor én is minek frissítsek,nah mindegy!
    Ha esetleg érdekel a blogom:
    www.vihartuz.blogspot.com

    byby:Nika:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Huh, én is egyetértek ezzel a kampánnyal :) Örülök, hogy valakinek ez is eszébe jutott :) Mert az írás valóban egy szenvedély, nem csupán egy fellángolás... Annyian vannak, akik csak azért kezdenek bele, mert ez a "divat" utána pedig megunják, a rengeted dolgukra hivatkoznak, és befejezetlenül hagyják a blogot és az írást... :( És ez annyira szomorú, mert ők általában hirdetik magukat, rengeteg olvasót szereznek, és utána otthagyják őket a történet kellős közepén, vagy épp a legizgalmasabb részeknél.
    És velük szemben ott vannak azok, akik nem hirdetik magukat, de mégis alig várják, hogy néha új olvasójuk legyen, egy-egy komment vagy valami...
    És akkor be is fejezem, a lényeg, hogy egyetértek Veled!

    Üdv: Nocy :)

    VálaszTörlés
  4. hat akkor előbb nézz szét a saját blogodon mert te is reklámozol "halott" blogot:/

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm azoknak, akik egyetértenek velem. Természetsen lehet vitatkozni a kampányommal, de sokakat bánt azt, hogy rengeteg blogoló csak félig meddig ír meg sztorikat, vagy kiírja, hogy holnap friss és törli a blogját másnap. Nem egy ilyen esetről hallottam már.

    Kedves névtelen, ha valami problémád van, akkor leszel szíves megosztani velem a becses blogger nevedet, vagy nevedet, akkor örömmel vitába szállok veled, és meghallgatom a problémáidat. Addig csak szúrkálódásnak veszem, amit mondasz. Név nélkül annyi bátor ember van a világon, hogy a fal adja a másikat. :/ A Cullenék világa tegnap még nm lépte túl a három hónapot, mellesleg, de mivel ma igen, így már törölve is van. Erről ennyit.

    VálaszTörlés
  6. Igazad van szerintem is, bár én mostanában sokáig nem frissítettem, de most bepótoltam. Engem is zavar a dolog, és tényleg idegesítő, ha valamik sohasem fejezi be!

    VálaszTörlés